6.Sınıflar İftar Buluşması

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimiz, okul idaremiz ve branş öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek Mübarek Ramazan Ayı'nın manevi atmosferinde bir iftar programı düzenledi. 6/B 6/C ve 6/D sınıfı öğrencileri, bu özel günü birlikte kutlamanın coşkusunu ve birliktelik duygusunu yaşadılar.

06.04.2024 27

İftar programı, öğrencilerimizin bir araya gelerek oruçlarını birlikte açmalarıyla başladı. Öğrencilerimiz, birbirleriyle paylaştıkları bu anı, dostluklarını ve birlikte geçirdikleri zamanın değerini daha da pekiştirdiler. Ramazan'ın manevi atmosferinde bir araya gelmek, öğrencilerimizin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendirdi ve dayanışma ruhunu daha da artırdı.

Programa katılan öğretmenlerimiz ise öğrencilerimizin birlikte oluşturdukları bu güzel atmosferden memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrencilerimizin birbirlerine destek olma ve paylaşma duygularının Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun bir şekilde pekiştiğini ifade ettiler.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasındaki dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirdiğini belirterek, bundan sonraki dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenleneceğini ifade etti.

Mübarek Ramazan Ayı'nın bereketi ve birlik ruhu, Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz için unutulmaz bir iftar buluşmasına dönüştü.

06-04-202406-04-202406-04-202406-04-202406-04-2024