Avrupa Kalite Etiketi,

Avrupa Kalite Etiketi, "Friends in Language Yard" Projesine Layık Görüldü

Dünya genelinde dil öğrenimini teşvik eden ve öğrencilere farklı kültürlerle etkileşimde bulunma fırsatı sunan "Friends in Language Yard" adlı e-Twinning projesi, Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projenin başarıyla sürdürülmesi ve öğrencilere katılım fırsatları sunması, Avrupa Birliği tarafından tanınan bu prestijli ödülü almaya hak kazandı.

15.01.2024 51

Avrupa Kalite Etiketi, projenin kalitesini, yenilikçiliğini ve sürdürülebilirliğini değerlendiren bir ölçüttür. "Friends in Language Yard" projesi, öğrencilere dil öğrenimi sürecinde etkileşim ve işbirliği fırsatları sunarak, onların kültürel anlayışlarını zenginleştirmeyi hedefleyen bir e-Twinning projesi olarak dikkat çekti. Proje, öğrencilere dil becerilerini geliştirme ve küresel bir perspektifle dünya ile bağlantı kurma imkanı sağlamıştır.

Projenin koordinatörü Ümrehan TOPAL, bu başarıyla ilgili şunları söyledi: "Bu etiket, projemizin öğrenciler arasında dil öğrenimini teşvik etme ve kültürel anlayışı artırma konularındaki çabalarımızı resmi olarak tanıyan önemli bir kilometre taşıdır. Proje ekibimiz ve katılımcı öğrencilerimizle birlikte elde ettiğimiz bu başarı, gelecekte daha fazla benzer projeye ilham kaynağı olacaktır."

"Friends in Language Yard" projesi, öğrencilere dil öğrenimi konusunda motivasyon sağlamanın yanı sıra, eğitimde teknolojiyi kullanarak öğrenim deneyimini zenginleştirme amacını taşıyan bir e-Twinning projesi olarak öne çıktı. Avrupa Kalite Etiketi, bu tür projelerin başarılarını resmi olarak belgeleyerek, eğitimde kalite standartlarını yükseltmeye yönelik çabaları ödüllendiriyor.

15-01-202415-01-2024