İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR

09.11.2022 142

Öğrencilerimiz ile yetimlere destek oluyoruz. İHH-Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle  Türkiye'nin tüm okullarında uygulanmaya başlanan "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-İyilikte Yarışan Sınıflar" kampanyasına katılımı bu yıl da sürdürüyoruz.

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-İyilikte Yarışan Sınıflar" kampanyası ile çocuklarımızın sevgi, kardeşlik, paylaşma duygularını geliştirmeyi ve merhametli, yardımlaşma kültürüyle büyümüş nesilleri yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu kapsamda İHH Sakarya temsilcisi Ali AKILLI okulumuza gelerek iyilikte yarışan sınıflar projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Okulumuzda okul idaresi ve koordinatör öğretmenimiz Salih KALKAN öncülüğünde adeta bir yetim kardeş seferberliği başlatıldı.

09-11-202209-11-2022