#KitapSakarya Etkinliğiyle Okuma Tutkusu Can Buldu

Öğrencilere kitap sevgisi aşılamak ve okuma kültürünü geliştirmek amacıyla #KitapSakarya etiketi altında Sakarya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü atarafından sürdürülen okuma etkinliği bu hafta 2. ders saatinde devam etti. Okulun öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte keyifli bir okuma zamanı geçirdiler.

23.12.2023 85

Okul Müdürü Yunus DOĞAN, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak ve onlara okuma alışkanlığı kazandırmak bizim için çok önemli. #KitapSakarya etiketi altında gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerimizin kitaplarla iç içe olmalarına katkı sağlamak amacıyla taşımaktadır. Görüyoruz ki, öğrencilerimiz kitaplarla buluştukça, hayal dünyaları genişliyor ve kendilerini daha iyi ifade edebiliyorlar" dedi.

Etkinliğin bir diğer önemli yanı da öğrencilerin birbirleriyle kitap önerilerini paylaşması oldu. Öğrenciler arasında kitap sohbetleri ve öneri alışverişleri, kitapları daha keyifli hale getirdi.

Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği #KitapSakarya projesiyle okulumuz gelecek haftalarda farklı atmosferlerde de kitap okuma seansları planlamaktadır. Okuma kültürünü geliştirmek ve öğrencilere kaliteli bir zaman geçirme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılan etkinlik, öğrencilerin keyifli ve öğretici bir gün geçirmesine katkı sağladı.

23-12-202323-12-2023