Minik Mucitler Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Okulu'nda Robotlarını Sergiledi

01.04.2024 71

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Okulu'nun sevgi dolu anasınıfı öğrencileri, geri dönüşüm ve teknoloji konulu özel bir etkinliğe imza attılar. Minik mucitler, kendi elleriyle tasarladıkları özgün robotlarıyla okulda bir sergi düzenlediler. Aileleriyle ve arkadaşlarıyla birlikte geçirdikleri keyifli vakitlerde, hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Anasınıfı öğretmenleri rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte, minik öğrenciler geri dönüşüm malzemelerini kullanarak kendilerine özgü robotlar tasarladılar. Hem yaratıcılıklarını hem de teknolojiye olan ilgilerini ortaya koyan minik mucitler, renkli ve ilgi çekici robotlarını hazırlamak için büyük bir heyecanla çalıştılar.

Sergi günü geldiğinde, okul koridorları renkli robotlarla doldu. Minik öğrenciler, aileleriyle birlikte sergiyi gezerken, robotlarının hikayesini ve nasıl tasarladıklarını heyecanla anlattılar. Her bir robotun arkasında yatan özgün fikirler ve yaratıcı tasarımlar, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Okul yönetimi, öğretmenler ve veliler, bu anlamlı etkinliğin çocukların yaratıcılığını ve teknolojiye olan ilgilerini arttırdığına inanırken, minik mucitlerin gösterdikleri başarıyı gururla karşıladılar. Bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine olumlu katkı sağladığını vurguladılar.

Minik mucitler, gelecek etkinliklerde de benzer şekilde yaratıcı projeler üzerinde çalışmayı ve sergiler düzenlemeyi dört gözle beklediklerini ifade ederken, aileleriyle birlikte geçirdikleri bu özel zamanı unutamayacaklarını belirttiler.

Bu anlamlı etkinlik, minik öğrencilerin yaratıcılığını ve teknolojiye olan ilgilerini arttırırken, aynı zamanda aileleriyle birlikte hoş vakit geçirmelerine olanak sağladı.

01-04-202401-04-202401-04-2024