Öğrenciler, Tutum ve Yatırım Bilinci İle Türk Mallarını Tanıdı

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Türkiye genelinde kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle tutum ve yatırım bilincini geliştirdi. Okul, öğrencilere yerli üretim ve tasarım konularında farkındalık kazandırmayı amaçladı.

23.12.2023 75

Sınıflar arası düzenlenen Türk Malları Tanıtım etkinliklerinde öğrenciler kendi hazırladıkları stantlarda Türk markalarını sergileyerek diğer öğrencilere bilgi verdi.

Okul Müdürü Yunus DOĞAN, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi tutumlu ve sorumlu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, Türk Malları Haftası'nı kutlayarak, öğrencilerimize ülkemizde üretilen ürünleri tanıma şansı sunuyoruz. Bu bilinçle hareket eden bir nesil, ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Etkinlik, öğrencilerin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayan etkileşimli bir atmosferde geçti.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliğiyle öğrenciler, sadece alışveriş yapma değil, aynı zamanda ülkelerine katkı sağlama bilinciyle dolu bir hafta geçirdi.

Bu etkinlik kapsamında küçük bir kermes yapıldı ve elde edilen gelir okul kütüphanesine bağışlandı.
23-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-202323-12-2023