Öğretmenlerimizden Eğlenceli Bir Hediye

...

06.04.2024 110

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulumuzda kıymetli öğretmenlerimiz Ömer Cudunoğlu ve Mustafa Güneser, öğrencilerimize spor yapma imkanı sunmak amacıyla okula bir masa tenisi masası hediye etti. Bu anlamlı hediye, öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve spor yaparak aktif bir yaşam tarzı benimsemeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla böyle bir hediye vermeyi düşündüklerini belirttiler. Masa tenisi, öğrenciler arasında rekabeti artırırken aynı zamanda takım ruhunu da destekliyor. Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirirken spor yapmalarını teşvik etmek, onların fiziksel sağlığını ve sosyal becerilerini geliştirmeye katkı sağlıyor.

Okul yönetimi, bu tür inisiyatiflerin öğrencilerimizin eğitim ve öğrenim sürecine olumlu etkileri olduğunu vurgulayarak, Öğretmenlerimiz Ömer Cudunoğlu ve Mustafa Güneser'e teşekkür etti. Bu anlamlı hediyeyle öğrencilerimize spor yapma imkanı sunmanın, okulda pozitif bir atmosfer oluşturulmasına da katkı sağlayacağını ifade etti.

Öğrencilerimiz ise hediye edilen masa tenisi masasını büyük bir heyecanla karşıladılar ve kullanmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirttiler. Öğrencilerimizin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak bu hediye için Öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerimizin farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine destek olmaya devam ediyor.
06-04-202406-04-2024