Okul Bahçesine Renk Geldi

...

06.04.2024 136

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, sosyal bilgiler öğretmenleri Ayhan Ünalan rehberliğinde bir araya gelerek okul bahçesine neşeli bir dokunuş yaptılar. Öğrencilerimiz, okul banklarını boyayarak ve kaldırım taşlarını renklendirerek, okula yeni bir soluk getirdiler.

Öğretmenimiz Ayhan Ünalan'ın liderliğinde gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimiz arasında iş birliği ve toplumsal sorumluluk duygusunun gelişmesine katkı sağladı. Öğrencilerimiz, birlikte çalışmanın ve topluluğa hizmet etmenin önemini vurgulayarak, okul bahçesine renkli ve neşeli bir atmosfer kazandırdılar.

Okul müdürümüz, öğretmenimiz ve öğrencilerimizin bu olumlu iş birliğini takdir ederek, böyle etkinliklerin okul ortamında sıkça gerçekleşmesini arzu ettiklerini belirtti. Okul yönetimi, öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleşen bu tür etkinliklerin okul kültürüne olumlu etkileri olduğuna inanıyor.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerinin sadece akademik başarılarına değil, aynı zamanda toplumsal duyarlılıklarına ve iş birliği yeteneklerine de önem veren bir eğitim anlayışıyla öne çıkıyor.

Bu etkinlikle bir kez daha gösterildi ki, öğrencilerin el ele vererek gerçekleştirdikleri küçük dokunuşlar, okul ortamında büyük değişimlere sebep olabiliyor. Okul bahçesi, öğrencilerimizin emeğiyle renklendi ve neşelendi, bundan sonra da böyle pozitif etkinliklerin devam etmesi bekleniyor.

06-04-202406-04-2024