Okulumuz Öğrencilerine Hediye ve Sertifika Yağmuru

27.04.2024 33

Okulumuz Öğrencilerine Hediye ve Sertifika Yağmuru

Ortaokulumuzda bayrak töreninde öğrencilerimize kıymetli hediyeler ve sertifikalar takdim edildi. Bu ödüller, okulumuzun öğrencilerine verdiği değeri ve saygıyı simgeliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen şenlikte yapılan yarışmaların kazananları ve dereceye girenleri için düzenlenen ödül töreninde, okul müdürü Yunus Doğan öğrencilerimize sertifikalarını ve hediyelerini takdim etti. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerimizin motivasyonunu artırdı ve onlara başarılarının takdir edildiğini hissettirdi

Ayrıca, "Kitap Kurtları" belgeleri ve hediyeleri, kütüphane kulübü danışman öğretmeni tarafından öğrencilerimize takdim edildi. Bu belgeler, öğrencilerimizin kitaplara olan ilgisini ve okuma alışkanlıklarını teşvik etmek amacıyla verildi ve öğrencilerimiz tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Matematik öğretmenleri tarafından düzenlenen "Günün Sorusu" etkinliğinde başarı gösteren öğrencilerimize ise sürpriz hediyeler verildi. Bu etkinlik, öğrencilerimizin matematikle olan ilişkilerini güçlendirmeye ve onları ders dışında da matematikle etkileşimde bulunmaya teşvik etti.

Bu özel gün, okulumuzun öğrencilere değer verme ve başarılarını ödüllendirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Öğrencilerimiz, bu anlamlı ödüllerle motive olurken, gelecekteki başarılarına bir adım daha yaklaşmanın heyecanını yaşadılar.

27-04-202427-04-202427-04-202427-04-2024