Okulumuz Tiyatro Kulübü,

Okulumuz Tiyatro Kulübü, "Vakti Kuşanmak" Projesiyle Namaz İbadetinin Önemini Anlatan Tiyatro Sergiledi

...

06.04.2024 36

Okulumuz Şehit Ahmet Özsoy İHO'da, tiyatro kulübü danışman öğretmenimiz Emine Köse öncülüğünde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi (DKAB) zümresi ile işbirliği yaparak "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında "Namaz İbadetinin Önemi" konulu bir tiyatro hazırlandı. Bu özel gösteri, hem eğlenceli hem de öğretici bir içeriğe sahipti ve namaz ibadetini sevdirmeyi amaçlıyordu.

Tiyatro, öğrencilerimize namaz ibadetinin önemi ve değerini anlatan etkileyici bir performans sergiledi. Sahnelenen gösteri, öğrencilerimize hem bilgi verirken hem de eğlendirirken, bu kutsal ibadetin manevi boyutunu vurguluyordu. Öğrencilerimiz, tiyatronun içeriğine dikkatle odaklanırken, keyifli vakit geçirdiler ve önemli dersler aldılar.

Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine tüm öğrencilerimiz katıldı ve büyük bir ilgiyle izledi. Gösterinin sonunda öğrencilerimiz, yapılan bu etkileyici sunum sayesinde namaz ibadetinin önemini daha iyi anladıklarını dile getirdiler.

Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin manevi değerlerini güçlendirdiğini ve onları olumlu yönde etkilediğini belirterek, tiyatro kulübü ve DKAB zümresine teşekkür etti. Benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine manevi değerlerin önemini anlatan etkileyici etkinliklerle dolu bir eğitim ortamı sunmaya devam ediyor.

06-04-2024