OKULUMUZDA 23 NİSAN COŞKUSU

24.04.2024 109

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Okulumuzun düzenlediği renkli etkinliklerle dolu şenlik, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla büyük bir başarıyla gerçekleşti.

Şenlik, okulumuzun güzide öğretmenleri Ezgi NaL Diler ve İlknur Ekici önderliğinde organize edildi. Gün boyunca devam eden etkinliklerde öğrencilerimizin yaratıcılığı ve enerjisi ön plana çıktı.

Programın en duygusal anlarından biri, 6-A sınıfı öğrencilerinin Filistinli çocukları anma etkinliği oldu. Öğrencilerimiz, birer çift ayakkabı getirerek Filistinli çocuklar için anı köşesi oluşturdu. Ardından sınıf hatırası için danışman öğretmenleri Ümrehan Topal ile birlikte çiçek ekimi gerçekleştirdi ve okulun ağaçları sprey boyalarla renklendirileren kozalaklarla dekore edildi.

Kutlama töreni, günün anlam ve önemini anlatan konuşma ve şiirlerden sonra anasınıfı A ve B şubelerinin gösterileriyle başladı. Ardından okulumuzun halk oyunları ekibi sahne aldı ve izleyicilere muhteşem bir gösteri sundu. Daha sonra, Ezgi Nal Diler'in koordinatörlüğünde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yumurta taşıma, balon patlatma ve çuval yarışlarıyla öğrencilerimiz hem eğlendi hem de rekabetin tadını çıkardı.

İlknur Ekici koordinatörlüğünde düzenlenen t-shirt, şapka tasarlama ve tabiat ürünleriyle sanat eseri tasarlama yarışmaları da renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimizin yaratıcılığına ve yeteneklerine tanık olundu.

Gün boyunca devam eden etkinlikler arasında Lüthi Hane, Hüseyin Ergün, Mustafa Güneser ve Ömer Cudunoğlu'nun düzenlediği mangal partisi öne çıktı. Öğrenciler, çeşitli oyun havaları eşliğinde dans ederek ve su tabancalarıyla su savaşı yaparak eğlencenin tadını çıkardılar.

Son olarak, Emel Demir'in önderliğinde gerçekleşen yüz boyama etkinliği ve akıl oyunlarıyla geçen zamanın ardından öğrencilerimiz, birbirleriyle keyifli vakit geçirdiği bir günü daha geride bıraktı.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayarak, bayramın anlam ve önemini bir kez daha hissettiler.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024