Okulumuzda Türk Şairleri ve Şiirleri Etkinliği: Yüreklere Dokunan Sözler

Okulumuz, Türk edebiyatının büyük ustalarını anma ve onların eserlerini öğrencilere tanıtma amacıyla bir Türk Şairleri ve Şiirleri etkinliği düzenledi. Okul Müdürü Yunus DOĞAN'ın liderliğinde, öğrencilerimiz Mehmet Akif Ersoy, Nurullah Genç, Yavuz Bülent Bakiler, Abdurrahim Karakoç, Mehmet Akif İnan, Nuri Pakdil, Cahit Zarifoğlu, Necip Fazıl Kısakürek, ve Sezai Karakoç'un eşsiz şiirleriyle buluştu.

23.12.2023 75

Etkinlik, okul konferans salonunda düzenlendi. Okulumuz 6-A sınıfı öğrencileri,

Sakarya Türküsü ,
Siyah Gözlerine Beni De Götür,
Sen Sen Sen,
Mihriban,
Mona Rosa,
Mescid-İ Aksa,
Anneler Ve Kudüsler,
Soru İşaretlerinden Biri

adlı şiirleri fon müziği eşliğinde sahne üzerinde gururla seslendirdiler.

6-A Sınıf danışman öğretmeni Ümrehan Topal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız, öğrencilerimizin Türk şairlerinin eserleriyle tanışmasını ve onların derin düşünce dünyalarını keşfetmelerini sağlamak. Şiir, duyguların en güzel ifadesidir ve bu etkinlikle öğrencilerimizin duygusal zekalarını geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

23-12-2023