Okulumuzun Mübarek Öğretmeni Lütfi Hane'nin Önderliğinde Ramazan Ayı Boyunca Hatimler Devam Ediyor

01.04.2024 69

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Okulu'nda, mübarek Ramazan Ayı boyunca manevi bir atmosferde gerçekleşen hatim çalışmaları, DİKAB öğretmenlerinden Lütfi Hane'nin önderliğinde sürüyor. Her hafta cumartesi günleri düzenlenen etkinliklerde, yeni sayfa ve cüzlerin taksimi yapılıyor ve okunan sayfaların takibi titizlikle gerçekleştiriliyor.

Lütfi Hane'nin özverili çalışması ve liderliğiyle, okul topluluğu Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini daha da güçlendirmek için bir araya geliyor. Hatim çalışmaları, öğrencilerin ve öğretmenlerin birlikte Kur'an-ı Kerim'i okuyarak manevi bir birliktelik ve dayanışma içinde olmalarını sağlıyor.

Her cumartesi günü düzenlenen etkinliklerde, Lütfi Hane öncülüğünde öğrencilere yeni sayfa ve cüzler dağıtılıyor. Ardından, okunan sayfaların takibi yapılıyor ve ilerleme kaydediliyor. Bu şekilde, Ramazan Ayı boyunca Kur'an-ı Kerim'in tamamını hatmederek manevi bir hedefe ulaşma gayreti devam ediyor.

Okul yönetimi, bu anlamlı etkinliğin öğrencilerin manevi duygularını güçlendirdiğine ve Kur'an-ı Kerim'i daha yakından tanımalarına katkı sağladığına inanırken, Lütfi Hane'nin özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor.

Öğrenciler, veliler ve öğretmenler, Lütfi Hane'nin liderliğindeki hatim çalışmalarının devam etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini en güzel şekilde yaşamak için bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade ediyorlar.

Bu özverili çalışma, okul topluluğunun birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirirken, manevi değerlere olan bağlılığını da pekiştiriyor.