Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunda Kütüphane Yenilenen yüzüyle Hizmete Açıldı

Teknolojik bir adımla kitap alışverişinin kolaylaştığı kütüphanemiz hizmete açıldı.

15.02.2024 67

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak önemli bir adımı daha atarak kütüphane hizmetini yenilenen yüzüyle başlattı. Okulun düzenlediği törenle açılan kütüphane, öğrencilere geniş bir kitap koleksiyonuyla bilgiye erişim imkanı sunuyor.

Açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇEKİÇÇİOOĞLU, Şube Müdürleri Osman YILKIN ve Mehmet ARSLAN, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan okul müdürü, kütüphanenin öğrencilerin akademik başarılarına ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. “Bu kütüphane, çocuklarımızın okuma alışkanlığını geliştirecek ve onlara hayal gücüyle dolu bir dünyanın kapılarını açacaktır” dedi. Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulunun adını taşıyan kütüphanenin açılışıyla, öğrenciler artık derslerinin yanı sıra kitaplar aracılığıyla da dünyayı keşfetme imkânına sahip olacaklar. Okul yönetimi, kütüphanenin düzenli etkinlikler ve okuma saatleriyle öğrencilerin kitaplarla daha sıkı bir bağ kurmalarını teşvik edeceğini belirtti.

Bu önemli adım, Şehit Ahmet Özsoy'un ismini taşıyan okulun vatanseverlik ve eğitim anlayışını bir araya getirerek genç nesillere yol göstermeye devam ettiğini gösteriyor.

Kütüphane açılışı törenine katılanlar, yeni kütüphanenin öğrencilere ve okul topluluğuna uzun yıllar fayda sağlayacağına inanıyorlar.

15-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024