Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu'nda Matematik Heyecanı

...

06.04.2024 48

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, matematik tutkusuyla dolu bir atmosferde öğrencilerimizi buluşturuyor. Okulumuzun matematik öğretmenlerinden İlknur Ekici'nin rehberliğinde her hafta düzenlenen ödüllü günün sorusu etkinliği, öğrencilerimizin matematik öğrenme heyecanını arttırıyor.

Öğrencilerimiz,  İlknur Ekici'nin öncülüğünde her hafta farklı bir matematik sorusuyla karşı karşıya geliyorlar. Bu sorular, öğrencilerimizin düşünme becerilerini geliştirmelerine ve matematikle olan bağlarını güçlendirmelerine olanak tanıyor. Her bir öğrencimiz, kendi bilgi ve yeteneklerini ölçme fırsatı bulurken, aynı zamanda rekabet ortamında öğrenmeyi de deneyimliyor.

Etkinlik, öğrencilerimiz arasında büyük bir ilgi ve heyecan uyandırıyor. Ödüllü günün sorusu etkinliği, öğrencilerin matematik öğrenme isteklerini arttırırken, onları problem çözme becerilerini geliştirmeye teşvik ediyor. Ayrıca, öğrenciler arasında dostluk ve dayanışma duygularını güçlendirerek sınıf içi iletişimi ve işbirliğini destekliyor.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, matematik öğrenmenin sadece bir ders değil, aynı zamanda eğlenceli bir macera olduğunu vurgulayarak öğrencilerimize ilham vermeye devam ediyor. Bu etkinlik, matematiğin herkes için erişilebilir ve keyifli bir konu olduğunu kanıtlıyor.

06-04-2024