STEM , TÜBİTAK, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJELER DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

10.03.2022 2081

KTS Şubat-Mart ayı faaliyeti olarak belirlenen; Yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TÜBİTAK projeleri, ulusal ve uluslararası hibe programları konuları çerçevesinde okulumuz ve Fen bilimleri öğretmenleri ve konuya ilgili duyan diğer branş öğretmenlerimiz bilgilendirici videolar izleyip tartıştılar, proje örneklerini inceleyip fikir edindiler.

Teorik bilginin uygulamaya,  ürüne ve yenilikçi buluşlara dönüştürülmesini amaçlayan, öğrencilerin fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik derslerinde öğrendikleri bilgileri bir bütünün parçaları olarak görmelerini sağlayan dünyada birçok ülkenin öğretim programlarına dâhil ettiği bir eğitim yaklaşımı olma özelliği gösteren STEM eğitimi hakkında bilgi edinen öğretmenlerimiz gelecek yıl ile ilgili planlama yaptılar.

10-03-202210-03-2022

.