HATİM DUASI

06.05.2024 32

*Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu'nda Hatim Duasıyla Anlamlı Bir Program Gerçekleştirildi*

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, bu eğitim öğretim yılında Kur'an ziyafetiyle dolu bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Lütfi Hane'nin danışmanlığında yürütülen hatim programları, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yoğun çabasıyla sonuçlandı.

Öğretmenimiz Lütfi Hane'nin önderliğinde her hafta düzenli olarak dağıtılan cüz ve sayfalarla bir araya gelen öğrenciler, 30 hatimi tamamlamanın gururunu yaşadılar. Bu anlamlı yolculuğun son durağı olan hatim duası programı, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Programa ayrıca okul müdürümüz de katılarak destek verdi.

Programın açılışında, Namık Onsekizoğlu Mülk Suresi'ni okuyarak katılımcılara manevi bir atmosfer sunarken, Okul Müdürümüz Yunus Doğan, Yunus Suresi'ni okuyarak etkinliğe katkıda bulundu. Program boyunca duygu dolu anlar yaşanırken, katılımcılar bir arada Kur'an'ın nuruyla buluşmanın huzurunu yaşadılar.

Konuşma yapan okul müdürümüz, katılımcılara verdikleri destek ve katılımları için teşekkürlerini iletti. Programın başarılı bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen öğretmenimize teşekkürlerini sunarak, Kur'an'ın öğretilerini daha da geniş kitlelere ulaştırmak adına yapılan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, Kur'an'a olan derin bağlılığı ve öğrencilerine sağladığı manevi rehberlikle tanınan bir okul olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024