Duyuru: Okul Kıyafet Değişikliği

01.04.2024 36

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu yönetimi olarak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği yönetmelik ve genelge hükümleri çerçevesinde, okul kıyafetlerinde önemli bir değişikliğe gidiyoruz.

Okul Aile Birliği tarafından alınan karar doğrultusunda, 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren 5. sınıfa kayıt yaptıran öğrenciler, belirlenen yeni kıyafetle okula devam edecekler. Diğer sınıflarda okuyan öğrenciler ise mevcut kıyafetleriyle devam edebileceklerdir. Ancak isteyen öğrenciler, yeni kıyafetleri kullanma imkanına sahip olacaklardır.

Okul yönetimi, bu değişikliğin öğrenci ve velilerin talepleri doğrultusunda yapıldığını belirtirken, yeni okul kıyafetlerinin nasıl olacağına dair numuneler de duyuruldu. Buna göre, yeni kıyafetler aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

Üst Giyim: Kapşonlu tunik ve uzunkol sweatshirt

Alt Giyim: Spor pantolon

Aksesuarlar: Gri/Siyah Başörtü/ Şal

Okul yönetimi, bu değişikliğin öğrencilerin okul kimliğini ve birliğini güçlendireceğine inandıklarını ifade ederken, veli ve öğrencilere duyurulur.

Tüm ilgililerin bu değişiklik konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri ve uyum sağlamaları önemle rica olunur.

01-04-202401-04-202401-04-202401-04-2024