Okulumuzda

Okulumuzda "Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi" kapsamında Ders Çalışma Saatleri Başladı!

19.03.2024 35

Öğrencilerimize Bursluluk ve Liselere Geçiş Sınavlarına Hazırlık İçin Destek Sağlanıyor

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitimde başarının arttırılması amacıyla başlattığımız "Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi" kapsamında, öğrencilerimize daha fazla destek sağlamak için yeni bir uygulama başlatıldı.

Projenin ilk etabında, bursluluk sınavlarına ve liselere geçiş sınavına hazırlık yapan öğrencilere ders çalışmaya uygun ortam sağlanması hedefleniyor. Bu amaçla, okulumuzda akşam 20.00-22.00 saatleri arasında öğrencilere ders çalışma imkanı sunulmaktadır.

Ders çalışma saatlerinde, gönüllü öğretmenlerimiz gözetiminde öğrenciler verimli bir şekilde ders çalışabilmekte ve takıldıkları konuları açıklayabilmektedirler. Ayrıca, öğrencilerimiz yanlarında bulunan nöbetçi öğretmenlere soru sorma imkanı da bulmaktadırlar. Bu şekilde öğrencilerimizin karşılaştıkları zorluklarla başa çıkabilmeleri ve eksikliklerini gidermeleri desteklenmektedir.

Okulumuz yönetimi, öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmak ve eğitim hayatlarına daha güçlü bir şekilde devam etmelerini sağlamak adına bu tür uygulamalara önem vermektedir. "Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi" ile öğrencilerimize ek destek sağlanarak potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak amaçlanmaktadır.

Bu uygulama ile öğrencilerimizin hem sınavlara hazırlık süreçlerinde daha güvenli hissetmeleri, hem de akademik başarılarını arttırmaları hedeflenmektedir. Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına destek olmaya ve onların başarılarını desteklemeye devam edeceğiz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024