Okulumuzda Öğrenciler ve Öğretmenler Arasında Geleneksel İftar Buluşması Gerçekleşti

27.03.2024 44

7/C Sınıfı Emine Köse Rehberliğinde Keyifli Bir İftar Akşamı Yaşandı

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenciler ve öğretmenler arasında geleneksel bir iftar buluşması düzenlendi. 19 Mart Salı günü 7/C sınıfı öğrencileri, rehber öğretmenleri Emine Köse'nin önderliğinde, okulda keyifli bir iftar yemeği gerçekleştirdi.

Okul müdürü Yunus Doğan'ın da katılımıyla gerçekleşen iftarda, okulumuzun sevgili öğretmenleri Lütfi Hane, Kevser Akteke, Ümmügülsüm Keser ve Firdevs Betül Han da öğrencilerle bir araya geldiler. Bu güzel buluşma, öğrenciler ile öğretmenler arasındaki samimi ilişkilerin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

İftar sofrasında bir araya gelen öğrenciler ve öğretmenler, birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. Ardından, birlikte yemek yiyip sohbet ederek hoş vakit geçirdiler. Özellikle öğrencilerin, öğretmenleriyle yakın ve samimi bir şekilde iletişim kurabilmesi, bu tür etkinliklerin önemini bir kez daha gösterdi.

Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyal ilişkilerini güçlendirmeye, öğretmenlerle olan iletişimlerini geliştirmeye ve okul ortamında dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmeye katkı sağlamaktadır. Okulumuz, öğrenci-öğretmen ilişkilerini güçlendirmek ve okulda bir aile ortamı oluşturmak adına bu tür etkinliklere önem vermektedir.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrenci ve öğretmenler arasındaki bu güzel birlikteliğin devamını diler ve herkese hayırlı iftarlar temennisinde bulunur.

27-03-2024