SAYIN ZEKERİYE KILIÇOĞLU OKULUMUZA ESERLERİNİ HEDİYE ETTİ

13.03.2024 55

Okulumuz kütüphanesi, edebiyat dünyasının sevilen yazarlarından Sayın Zekeriya Kılıçoğlu'nun değerli katkılarıyla daha da zenginleşti. Ünlü yazar, "Aferide Tuhaf Bir Hikaye", "Dara'nın Hazinesi", "Dara'nın Hazinesi Gizemli Kitap", "Kayıp Hazinenin Koruyucuları" ve "Salgından Sonra" adlı eserlerini okulumuza hediye etti.

Bu anlamlı bağışla birlikte öğrencilerimiz, farklı türlerde ve konularda zenginleşen bir kütüphane koleksiyonuna sahip olmanın sevincini yaşadılar. Kılıçoğlu'nun eserleri, öğrencilerimize hem eğlenceli ve heyecan verici hikayeler sunarken hem de okuma alışkanlıklarını güçlendirmeye katkıda bulunacak.

Kütüphane sorumlusu Ümrehan Topal, Sayın Kılıçoğlu'na büyük bir minnettarlık duyduklarını ifade ederek, eserlerin okul kitaplığına eklenmesinin öğrenciler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Öğrencilerin edebiyat dünyasını keşfetmelerine ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak bu hediye, okulun kültürel ve eğitimsel zenginliğini artıracak.

Sayın Zekeriya Kılıçoğlu'nun cömert bağışı, öğrencilerimizin edebiyata olan ilgisini ve okuma alışkanlıklarını desteklemek adına büyük önem taşıyor. Kütüphanemizde yerini alan eserleri, öğrencilerimizin zevkle okuyacaklarına ve edebiyat yolculuklarında önemli bir durağı olacağına inanıyoruz.

Kıymetli Öğretmenimiz Ayhan Ünalan'a kütüphanemize bu eserleri kazandırdığı için teşekkür ederiz.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024