Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesi Kitap Kurdu Belgesi ve Hediyeleri Sahiplerini Buldu

18.03.2024 44

Kütüphane Kulüp Danışman Öğretmeni Ümrehan Topal, Kitap Tutkunlarını Ödüllendirdi!

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu'nda okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kitap sevgisini artırmak amacıyla düzenlenen Kitap Kurdu etkinliği kapsamında belgeler ve hediyeler sahiplerini buldu.

Kütüphane Kulüp Danışmanı Öğretmen Ümrehan Topal'ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin okudukları kitaplar sistem üzerinden değerlendirilerek en aktif kitap okuyan öğrencilere ödüller verildi.

Bu ayın Kitap Kurdu belgeleri ve hediyeleri, okul kütüphanesinin kitap dolu raflarından istifade ederek kitaplarla dostluklarını pekiştiren öğrencilere gitti. İclal Elkün, Ayşe Nazlı Serdaroğlu ve Şevval Büyüktazim, kitaba olan düşkünlükleriyle bu ödülü almaya hak kazandılar.

Kitap Kurdu belgesi ve hediyeleri, öğrencilerin kitaplara olan ilgisini ve okuma isteklerini artırmayı hedefleyen bir teşvik programı olarak düzenleniyor. Bu program sayesinde öğrenciler, okuma alışkanlığını geliştirirken aynı zamanda farklı konularda bilgi ve deneyim kazanma fırsatı buluyorlar.

Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını desteklemek ve teşvik etmek adına bu tür etkinlikleri önemsiyor ve düzenli olarak gerçekleştiriyorlar.

Şehit Ahmet Özsoy İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinliklerle dolu bir eğitim ortamı sunmaya devam ediyor.

Bu ayın Kitap Kurdu ödüllerini kazanan öğrencileri tebrik ediyor, kitaplarla dolu bir dünyada başarılarının devamını diliyoruz!

18-03-2024